torsdag 10 januari 2013

Persontrafikmässan 2012

Persontrafikmässan 2012 hölls på Svenska Mässan och min kund Nettbuss var en av utställarna. Jag tog fram hela konceptet för montern samt skrev texterna.

Då det händer mycket i branschen och de står inför nya utmaningar i kampen mot att vinna pendlarnas och övriga resenärers hjärtan fick konceptet helt enkelt vara framtiden.
Montern blev välbesökt och väldigt uppskattad. Kul!

Det fanns talare på plats som berättade om sina framtidsvisioner och då Nettbuss även har utbildningar för yrkeskompetensbevis (YKB) kunde besökarna köra bussbana.


Givetvis kunde de utmana en riktig Nettbusschaufför. Men det gällde inte att komma först utan att köra säkert. Vilket inte är så lätt när man ska köra en buss i en bilbaneloop.


Besökarna kunde med hjälp av modellhus själva bygga den terminal de skulle vilja se i framtiden. De mest entusiastiska byggarna stannade i upp till två timmar. Då har man lyckats med att göra en intressant monter.


På en touchskärm fanns ett antal personer som berättade om sina önsketerminaler. Vissa mer fantasifulla och andra mer realistiska.




Text & Idé: Nina Janowicz
Layout: Peter Vikström
Byrå: Circus PR&Reklam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar